SCIENCE STUDIES

cursuri stomatologie

Bine ați venit la "SCIENCE STUDIES - cursuri de stomatologie" unde suntem dedicati sa organizam cursuri si evenimente de înaltă calitate în domeniul stomatologiei. De la înființarea noastră în 2014 ne-am propus să organizăm cursuri de top care includ lectori internaționali renumiți pentru expertiza lor.
Fondator

Asist. Univ. Dr. Raluca Draghici

Medic coordonator al echipei medicale din cadrul clinicii Office Dent, specialist protetica dentara, PhD in stiinte medicale, competenta implantologie, medic medicina generala.

Despre noi

Misiunea noastră este să oferim un amestec de cunoștințe teoretice și abilități practice prin includerea in fiecare eveniment pe care il organizam a unor componente de hands-on sau live-op, asigurându-ne astfel că participanții primesc informatii care pot fi imediat folosite în practica lor curenta. Cu accent pe cursuri profesionale, curriculum de înaltă calitate și un grup mic de participanti asigurăm un mediu de învățare intim care favorizează relații strânse cu lectorii noștri.

La Science Studies, ne mândrim cu parteneriatele noastre cu profesioniști distinși precum Dr. si Td. Aldo Grammatica, Prof. Dr. Piero Venezia sau Prof. Univ. Dr. Holger Jentsch, care își împărtășesc cunoștințele bogate din diferite ramuri ale stomatologiei. Curriculum-ul nostru acoperă evenimente in domenii precum protetică, ocluzie, stomatologie digitală, parodontologie, medicină de urgență si nu numai, toate completate de ateliere practice șau operații live transmise direct în sala de clasă.

Participanții termina cursurile noastre nu numai cu o diplomă semnată de speaker, dar si cu încrederea de a pune in practica profesională informatiile accumulate chiar de a doua zi. Feedback-ul pozitiv dupa organizarea a peste 100 de evenimente de succes ne-a transformat într-o destinație de plecare pentru dezvoltarea profesională continuă în stomatologie.

Science Studies a apărut din dorința de a aduce educație de clasă internationala in Romania. Credem în puterea educației de a transforma practicile și de a ridica întreaga comunitate dentară. Alăturați-vă nouă la Science Studies și faceți parte dintr-o experiență de învățare care stabilește noi standarde în educația dentară.

Ne gasesti pe Facebook @cursuri.st

Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a fi in continuare alaturi de noi si ca sa nu ratezi nici un eveniment.

Shopping Cart
Scroll to Top