Termeni si conditii

Termenii si conditiile de mai jos se refera la inscrierile in cadrul site-ului sciencestudies.ro si participarea la cursurile organizate de catre ST Technology Studies SRL. Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile inscrierii si participarii la aceste cursuri, va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos. In cazul în care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati prin email la adresa office@sciencestudies.ro sau la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0244-43.48.43 sau +40 720 582 319

Prin completarea si trimiterea formularului de inscriere ce apare pe sciencestudies.ro, cursantul se inscrie la cursurile care figureaza in programa, si raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numarul de telefon indicat gresit atrage dupa sine neinregistrarea inscrierii, dat fiind faptul ca nu se poate contacta cursantul.

Cum ma inscriu online

Butonul de inscriere este amplasat in partea dreapta a paginii de prezentare a fiecarui curs sau eveniment, sub detaliile despre curs. Inainte de a va inscrie, va rugam sa cititi cu atentie detaliile: domeniu, lector (CV), data de incepere (perioada derulare), taxa de curs, loc de desfasurare si numar maxim de locuri la curs (unde este cazul). Pentru a va inscrie la un curs trebuie sa dati click pe butonul Inscriere curs si sa completati campurile care figureaza in mesajul de inscriere.

Pretul cursurilor

Toate preturile afisate pe site sunt in RON si, in cazul cursurilor sunt exprimate per modul (numar total sedinte la cursuri, inclusiv materiale de lucru, unde este cazul). Locurile la cursuri sunt disponibile in limita locurilor existente in sala de curs.

Modalitati de plata

Plata se face in contul bancar al organizatorului -Beneficiar: ST Technology Studies SRL,  IBAN: RO17BTRLRONCRT0482530701. Dupa inscrierea pe mail la curs, urmatorul pas este achitarea taxei in cont sau online. Confirmarea incasarii taxei in cont este realizata in scris (prin mail) in momentul incasarii, daca plata este efectuata in cont. Locul la curs sau eveniment se retine in momentul receptionarii platii.

Conditii de returnare a taxei de curs

Returnarea taxei de curs se poate face numai daca retragerea (anuntarea in scris a imposibilitatii de a participa la curs) este anuntata cel tarziu cu 21 zile inainte de data de incepere / data evenimentului. In cazul in care retragerea se face dupa aceasta perioada, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile la curs sunt limitate si taxele reprezinta un angajament pentru confirmarea lectorului, a partenerilor si a materialelor de curs.

Obligatii

Pentru a oferi informatii actualizate sciencestudies.ro va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre cursuri, descrieri, poze, preturi etc. Preturile de pe site se pot modifica in functie de costurile aferente unui curs si onorariile lectorilor. sciencestudies.ro nu este raspunzatoare pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet, in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului declinandu-si de asemenea raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server.

Politica de confidentialitate

sciencestudies.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu cursantii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. sciencestudies.ro va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind programa de pe sciencestudies.ro si a trimiterii prin mail de REMINDERE pentru plata curs si/sau pentru incepere curs, celor inscrisi la respectivul curs.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

sciencestudies.ro prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu Regulamentul European 679/2016 (GDPR) si legislatia nationala in vigoare.

Prin comunicarea datelor cu caracter personal persoanele vizate isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a sciencestudies.ro cu scopul comunicarii programei de cursuri si a proiectelor culturale si educative.

Datele cu caracter personal colectate si prelucrate nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care sciencestudies.ro are obligatia de a dezvalui datele in temeiul legislatiei in vigoare.

Shopping Cart
Scroll to Top